Hjelp NHO å spre et godt budskap

By on April 27, 2020 0 75 Views

I samarbeid med flere av NHOs landsforeninger og andre aktører i bransjen, oppfordres du til å legge til en ramme på Facebook-profilbildet for å øke bevisstheten rundt krisen i bransjen.

Trykk på linkene under for å legge til en slik ramme på ditt profilbilde. Jo flere som gjør dette, jo mer bevisste vil folk bli på å støtte lokale favoritter. Du kan også finne rammene ved å trykke på «oppdater» på profilbildet ditt, så velge «legg til ramme», og deretter søke etter «NHO Reiseliv».

Trykk her for å legge til den RØDE rammen på Facebook

Trykk her for å legge til den BLÅ og GULE rammen på Facebook

Trykk her for å legge til den LYSEBLÅ rammen på Facebook

Restauranter, kafeer, puber og serveringssteder over hele landet kjemper for å overleve krisen. Når du spiser og drikker ute, kjøper gavekort og bestiller take-away eller hjemlevering, støtter du ditt lokale favorittsted. Bli med på dugnaden!

Inntektsgrunnlaget til norske reiselivsbedrifter ble revet bort nærmest over natten som følge koronautbruddet.

Ifølge en medlemsundersøkelse NHO Reiseliv gjennomførte 26.–27.  mars,  har 9 av 10 reiselivsbedrifter permittert ansatte. 78 prosent har permittert mellom 76–100 prosent av sine ansatte.  65 prosent mangler penger til å betale regninger som forfaller snart. 63 prosent vurderer at det er reel risiko for at bedriften går konkurs som følge av koronasituasjonen – en betraktelig høyere andel enn gjennomsnittet blant NHOs medlemmer der 32 prosent frykter konkurs. 

Bedrifter over hele landet  har iverksatt  kreative tiltak for å kunne opprettholde driften. Take-away, hjemkøring, måltidspakker, digitale opplevelser, oppskriftvideoer og konsert bidrar, men reiselivet kan ikke leve uten kunder og gjester.

Flere bransjeforeninger i mat- og drikkenæringen har gått sammen og oppfordrer alle til å støtte sin lokale mat- og drikkefavoritt i en tid der mange sliter. NHO Reiseliv er selvsagt med, og oppfordrer alle til å ta del i  dugnaden.

Ved å lete frem dine lokale produsenter og bestille take-away, gavekort, booke bord frem i tid eller rett og slett handle varene deres, er du med på en felles dugnad som handler om å bevare mangfoldet, slik at tilbudet også er der når krisen er over.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *