Arne Sundt-Bjerck. (Foto: Tom Andersson)

ANTORs presseworkshop kansellert

By on April 16, 2020 0 78 Views

Slik situasjonen nå ser ut, med usikkerhet for store deler av året og mye som skal tas igjen når situasjonen bedrer seg, vil de ikke ta sikte på noen gjennomføring i 2020, men heller satse på en «normal» prosess med gjennomføring den 22. april 2021 i stedet.

Dette går frem av en melding fra Arne Sundt-Bjerck, ansvarlig for arrangementet.

– Dette får også konsekvenser for vår «nyskapning» Travel Media Awards, som skulle bli lansert i år, med utdeling på presseworkshopen dette året, sier Sundt-Bjerck.

– Lanseringen av prisen for beste reiseartikkel og beste reiseblogg blir nå lagt til 2021 i stedet. Vi vil imidlertid akseptere bidrag til kåringen som er publisert både i 2019 og 2020, i og med at vi var godt i gang allerede og 2020 ubetinget blir et ganske spesielt år også med tanke på reisereportasjer. Send oss gjerne bidrag eller ta kontakt for mer informasjon om prisene.

Foreløpig er planen fortsatt å gjennomføre regionale workshops i Kristiansand, Bergen, Trondheim og Oslo i slutten av august, men dette avhenger av når forbudet mot arrangementer og samlinger oppheves/modereres, og en utsettelse kan derfor bli aktuelt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *