Corona-tilbud fra Classic Norway

By on April 14, 2020 0 87 Views

Classic Norway Hotels forbereder seg på en sommer i kjølvannet av pandemien, og tilbyr to overnattinger og en treretters middag for to personer til sterkt rabatterte priser – med fulle muligheter til avbestilling.

Både helsemyndigheter og regjering anbefaler sommerferie i Norge i 2020, og i tiden fremover vil vi se flere kreative tilbud og løsninger fra norsk reiseliv for å tiltrekke seg sårt tiltrengte kunder.

Tidlig ute er Classic Norway, som med sin kampanje “Sommerløftet” tilbyr to netter for to personer på et av gruppens hoteller rundt om i Norge. Med i pakken inngår også en treretters middag – fremdeles for to personer – i det valgte hotellets restaurant. Dette får du for 990 kroner, og skulle du finne på å avbestille kan du gjøre dette vederlagsfritt.

– Vi gjør dette fordi vi vil at mange som allerede har oppgitt sommerferiedrømmen skal få den tilbake. Og få noe å glede seg til. Og fordi vi vet at du ikke trenger flere bekymringer nå, kan du naturligvis avbestille når som helst uten noen risiko for deg, sier adm.dir. i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Her er det bare å følge med i tiden fremover, for i sommer er du mer attraktiv som kunde i norsk reiseliv enn noensinne. Og husk at dette er hjelp til selvhjelp: Reiselivet vil trenge all den støtte den kan få fra oss alle i tiden etter coronapandemien.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *