Flyr til Florida to ganger i uken

By on April 15, 2013 0 5 Views

Norwegian lanserer Fort Lauderdale i Florida som ny destinasjon fra Oslo Lufthavn. Dette er en viktig begivenhet for lufthavnen og helt i tråd med strategien om å bli et skandinavisk knutepunkt for luftfart.
– Dette er en gledens dag og en viktig begivenhet for Oslo Lufthavn. Det at Norwegian nå lanserer en ny langrute er helt i tråd med vår strategi, og befester vår satsing på å bli et attraktivt knutepunkt for skandinavisk luftfart. Norwegian vil med den nye ruten til Fort Lauderdale være det selskapet som har flest direkte langdistanseruter fra OSL, og vi har stor tro på at dette vil bli et attraktivt tilbud for reiselystne nordmenn, sier administrerende direktør Nic Nilsen i en pressemelding.
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Oslo Gardermoen (OSL) og Fort Lauderdale (FLL), på tirsdager og lørdager. Avgang fra OSL er klokken 15.10, med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid.
Avgang fra FLL er mandag og fredag klokken 21.30, med ankomst OSL klokken 12.35 neste dag. Første flygning er 30. november.
Oslo Lufthavn AS (OSL) eier og driver Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn Gardermoen. OSL er et viktig kommunikasjonsknutepunkt i Norge med mer enn 22 millioner reisende og mer enn 200 000 flybevegelser per år. Oslo Lufthavn AS er et heleid datterselskap av Avinor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *