Kina er verdens største turistnasjon

By on April 11, 2013 0 10 Views

Kinesiske turister topper nå listen over de turistene som legger igjen mest penger på ferie. I 2012 brukte nemlig 83 millioner kinesiske hele 102 milliarder dollar på utenlandsreiser.

Og det er ventet en ytterligere vekst; innen 2015 estimerer UNWETO (FNs Verdensturismeorganisasjon) at 100 millioner kinesere årlig besøker andre land. Organisasjonen stiller derfor spørsmålet: Er verden beredt på den kinesiske invasjonen?

For å håndtere den nye kundebasen har flere hotellkjeder begynt å tilpasse sine bygg og tjenester for det kinesiske markedet. 

– Ritz i Paris har en egen kinesisk concierge, og flere hotell i New York har endret sine menyer i restaurantene. Luksusbutikker i Paris ansetter flere og flere som snakker kinesisk, sier Mei Zhang, grunnlegger av reiseselskapet WildChina til CNN.com i følge Travel Report.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *