Tilbake til gamle trakter

By on April 10, 2013 0 4 Views

Britt Skjong (42) er ansatt som ny direktør på Radisson Blu Hotel Ålesund. Skjong kommer fra stillingen som Financial Controller i Marine Harvest Norway AS, men kjenner godt til hotlellet. Skjong jobbet nemlig for Ålesund-hotellet i årene fra 2000 til 2007.

Hotellet hun overtar har 131 rom i lys, skandinavisk design og ligger på bryggekanten i Ålesund. 

– Jeg er både stolt og glad for å være tilbake, og ser frem til utfordringen å lede hotellet på rett spor inn i fremtiden. Det er fremdeles vinter, men mottakelsen jeg har fått av de ansatte etter oppstart varmer virkelig. Både byen Ålesund og denne fantastiske hotellperlen har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt, sier Skjong i en pressemelding.

Britt Skjong startet karrieren i Hotell og Restaurantbransjen under OL på Lillehammer. Arbeidet ga mersmak, og rett etterpå fikk hun en plass i Radisson Blu sitt ledertreningsprogram ved Radisson Caledonien Hotel i Kristiansand hvor hun var i nesten to år. I 1996 etablerte Skjong og en forretningspartner eget selskap i Ålesund, og sammen drev de ”Lets eat Deli” i fire år. I år 2000 ble Skjong ansatt ved Radisson Blu Hotel Ålesund som konferansesjef og deretter som controller. De fire siste årene har hun jobbet hos Marine Harvest Norway AS som Financial Controller med ansvar for Region Vest.

Av utdannelse har Britt Skjong en Bachelor of Science grad i Hotel Management fra Golden Gate University i California, og er også utdannet på Masternivå innen NLP Coaching.

– Britt Skjong er en ressurssterk og dyktig person som vi er meget fornøyde over å ha vunnet tilbake til oss. Jeg har store forventninger, og ser frem til å følge resultatene hennes, sier Per Paulsen, District Directort i Carlson Rezidor Hotel Group.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *