Icelandair øker til Nord-Amerika

By on April 9, 2013 0 10 Views

I mer enn 60 år har Icelandair fløyet til New Yorks John F. Kennedy flyplass og det blir det ingen endring på. De fire nye avgangene er ett suppliment til flyvningene til New York og et ekstra tilbud til de passasjerene som skal videre fra Newark.

– Vi har som mål å øke trafikken til New York i vintermånedene til 10 avganger i uken. Faktisk har vi hatt to daglige avganger med få minutters mellomrom, tre ganger i uken. Ved å inkludere Newark kan vi flytte noe av trafikken fra JFK, noe som øker valgmulighetene og fleksibiliteten til passasjerene med tilslutningsfly videre i USA, sier sier administrerende direktør i Icelandair, Birkir Hólm Gudnason i en pressemelding.

Det islandske flyselskapet har satset tundt på det amerikanske markedet i år, og lanserte Toronto i Canada som en helårsdestinasjon kun for en måned siden. Icelandair har fire ukentlige avganger til Toronto, mandag, onsdag, fredag og søndag.

Icelandair har nå fem helårsdestinasjoner i Nord-Amerika: Boston, New York, Denver, Seattle, New York og nå også Toronto. Flyselskapet har i alt 11 destinasjoner i Nord-Amerika. De øvrige er Orlando, Minneapolis, Washington D.C., Halifax (Canada) og fra 10. mai i år også Anchorage, som er nyeste destinasjonen i rutenettet. ?  

Icelandairs nettverk i 2013 er det mest omfattende i selskapets 76 årige historie med en økning på 15 prosent fra i fjor. 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *