Supersaver satser på forretningsreisende

By on April 4, 2013 0 4 Views
I følge det Etraveli-eide (European Travel Interactive AB) selskapet kan nå forretningsreisende sammenligne priser på fly, hotell og leiebil for å finne det beste og mest prisgunstige alternativet. Kunden kan enkelt opprette en bedriftskonto hos Supersaver.no, der man kan tilknytte et fritt antall kolleger, for deretter å bestille sine egne og kollegene forretningsreiser.
 
– Dette er noe som mange har etterspurt, og allerede i dag er ca. 15 % av kundene våre forretningsreisende. Vi vil være det opplagte valget for forretningsreisende, og vi vil være det både for små og mellomstore bedrifter. For å kunne være dette må vi gjøre det enklere for dem å bestille reisene sine hos oss, og nå blir det enklere enn noensinne, sier Ralph Axelson, adm. direktør i Supersaver.no i en pressemelding.
 
I forbindelse med forretningsreiser slipper Supersaver.no også et par mindre nyheter, en av dem er den såkalte tidtabellen. Her skal kundene raskt og enkelt finne mulige ut- og hjemreiser på én side, noe som forenkler søkeprosessen for samtlige kunder. Samtidig kan de fortsatt få flyselskapenes bonussystem og også ta del av Supersavers egne bonussystem. Bonusprogrammet til Supersaver.no gjelder nå også for forretningsreiser, noe som innebærer at det blir mulig å samle bonus for både privatreiser og forretningsreiser.
 
– Stadig flere bedrifter forsøker å få de ansatte til å bli mer prisbevisste og bestille sine forretningsreiser hos Supersaver er et skritt i riktig retning. Prisene er de samme for privatpersoner, det vil si lavere priser enn hos de tradisjonelle forretningsreisebyråene. De kan få doble bonuser, og vi har en helhetsløsning for kundene våre. Historisk sett har ikke de tradisjonelle forretningsreisebyråene utnyttet internettets muligheter til å gjøre ting enklere for de reisende. Dette gjør vi nå, og vi ser et stort potensial for fremtidig vekst, avslutter Johan Elwin, forretningsutviklingssjef for Supersaver.no.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *