Nytt Best Western-hotell

By on April 4, 2013 0 6 Views

Best Western Bryggen Hotel Nordfjord ligger i Nordfjordeid, innerst i Eidsfjorden i Sogn og Fjordane. Hotellet har 43 rom og har i løpet av de siste årene gjennomgått omfattende oppussing. Hotellet er et fullservice hotell med bar, restaurant og møteromsfasiliteter.

– Vi er stolte av å bli medlem i verdens største hotellkjede og tror at dette vil gi økt omsetning særlig gjennom internasjonal markedsføring. Vi ønsker alle både nye og gamle Best Western gjester velkomne og håper de får et flott opphold hos oss, sier driftsleder Eli Evebø i en pressemelding.

Med tilslutningen styrker Best Western sin posisjon på Vestlandet, og med tilknytning til Best Westerns globale distribusjonssystem vil hotellet nyte godt av ferie/fritidstrafikk så vel som forretningstrafikk. Hotellet blir også en del av Best Meeting- konseptet til hotellkjeden, der kursdeltakerne tilbys mat- og aktivitetsopplevelser i tillegg til møterom med alle fasiliteter.  
 
– Vi er glade for at Best Western Bryggen Hotel Nordfjord har valgt oss som sin kjedetilknytning. Det viser at stadig flere individuelle hoteller ser nytten av å bli tilknyttet en internasjonal merkevare som borger for god kvalitet, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *