Feltman tar over etter Asheim

By on April 4, 2013 0 4 Views
Reisebyråets administrerende direktør i Norge, Rune Feltman, klatrer oppover i VIA Egencia-systemet og tar nå over jobben som nordisk direktør etter Espen Asheim. Dermed blir Feltmans nye tittel Vice President, Managing Director for selskapets nordiske virksomhet i VIA Egencia, – forretningsreisedivisjonen i Expedia, Inc. Group. I sin nye rolle vil Feltman ha ansvaret for virksomhetene i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
 
– Dette er utvilsomt spennende tider for VIA Egencia, og jeg ser frem til å fortsette å begeistre våre kunder og deres reisende i hele Norden, med vår moderne teknologi og lokale kundeservice, sier Rune Feltman i en pressemelding fra reisebyrået.
 
VIA Travel Group ble en del av det Expedia-eide Egencia i 2012. Feltman erstatter Espen Asheim, som har ledet selskapets solide vekst fra mars 2009 og frem til i dag. Etter oppkjøpet har han hatt ansvaret for integrasjonen mellom VIA Travel Group og Egencia. Asheim har valgt å forlate selskapet for å søke nye utfordringer.
 
Før han startet i VIA Egencia, var Rune Feltman administrerende direktør i Kilroy Travels. Han er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskolen i Bergen.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *