Bratland Holm ny VisitOslo-sjef

By on April 4, 2013 0 6 Views

Bente Bratland Holm og NCB har bygget sten på sten og oppnådd imonerende resultater for Oslo som vertsby for internasjonale møter og konferanser. I de siste årene har Oslo vært ledende i Norden for slike arrangemneter, og jobben Bratland Holm har gjort har åpnebart blitt lagt merke til. Hun er nå ansatt som ny leder av VisitOslo, en stilling Tor Sannerud har hatt siden 1991.

Etter mer enn fire måneders leting ble dette i går offentliggjort av styreleder i VisitOslo, Tarje Hellebust.

– Vi hadde opprinnelig 75 søkere, og mange av dem var kvalifiserte og sterke kandidater til stillingen. Hennes bakgrunn og detaljkunnskap om reiselivet, ikke bare i Oslo og Norge, men også internasjonalt var viktig for oss. Hun trigges av salg, og ikke bare i sommermånedene, men alle årets 12 måneder, uttalte Tarje Hellebust til Reiselivsavisen.no etter at nyheten ble offentliggjort.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *