Gode påsketall

By on April 3, 2013 0 4 Views

I snitt betyr det at hver enkelt innbygger omsatte for utrolige 102 000 kroner i løpet av påskeuka. Eller sagt på en annen måte: Hver og en av de 15 000 påsketuristene, store som små, hyttefolk som hotellgjester, har lagt igjen 2000 kroner hver i Norges Fjellandsby i løpet av siste uka.

Fylkesordfører Gro Lundby er imponert:

– Denne påsken er en kraftfull manifestasjon av Oppland som landets ledende region for strålende opplevelser i fjellet. For oss er det veldig gledelig å se at satsingene lykkes, i samspillet mellom politikk og næringen, sier fylkesordfører Gro Lundby i følge en pressemelding.

Mange steder melder fra om en dobling av omsetningen i forhold til fjorårets påske.

– Vi skjønte tidlig at nå er vi på vei mot noe historisk, da vi allerede 14 dager før påske, og folk ikke visste noe som helst om drømmevær eller ikke, passerte 70 prosent belegg. Nå ser vi resultatet av vår kommunikasjonsoffensiv det siste halve året, og det er inspirerende for oss alle å se at vi bygger en stadig sterkere posisjon for Beitostølen i markedet, sier gründer Atle Hovi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *