Engø gård satser på ungt team

By on April 2, 2013 0 7 Views

Engø Gård har satset tungt på mat og er et av ytterst få spisesteder i Norge som er medlem av Relais Gourmands og Relais & Chateaux. Hotellets restaurant er blant Engø Gårds viktigste salgsargumenter og det har vært viktig å opprettholde de gode mattradisjonene. 

– Nå er endelig hele den nye staben på plass på kjøkkenet til Engø Gård. De er unge og dedikerte, hver og en med en pasjon for mat og for fine-dining som man sjelden finner. Disse vil stå i spissen for en videreutvikling og en videreføring av den kjente Engø-kvaliteten, sier salgs- og markedssjef Beate Marthinsen i en pressemelding.

Dette er det nye kjøkkenteamet:

Jonas Nåvik, kjøkkensjef, kommer direkte fra jobben som 1.kokk hos ColorLines Manhattan og Cosmopolitan, men har også fartstid hos blant annet Alinea i Chicago, som i 2010 ble rangert med hele tre stjerner i Michelin Guide.

Alexander Nussbaum, souschef, er tyskfødt og har med seg en god erfaring fra flere europeiske fine dining-konsepter, deriblant Michelin-restauranten Schloss Loersfeld i Kerpen, Tyskland. Han har også i en tidligere periode vært kjøkkensjef ved Engø Gård.

Kyle Bentley, kokk, er amerikansk og har en ”bachelor’s degree in Culinary Arts & Science” fra University of Cincinnati og har erfaring fra fine dining i Usa, blant annet fra Alinea Restaurant, Uchiko Restaurant, elegantly Danger, The Cincinnatian Hotel.

Hristo Nikolov, kokk, er bulgarsk og kommer rett fra stillingen som kokk hos Geir Skeies Brygga 11 i Sandefjord.

Jeanne Winifred Jansen, frokostkokk, er opprinnelig nederlandsk og kommer fra stillingen som kokk på Hvasser Gjestehus.

Sivert Øverli, kokk, har arbeidet på Dr. Holms og nå sist som kokk hos Geir Skeies Brygga 11 i Sandefjord.

Christian Johnsen, kokk, kommer fra stillingen som lærling hos To Rom og Kjøkken i Trondheim.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *