STS Alpereiser klar med vinterkatalog

By on August 31, 2009 0 5 Views

I fjor reiste mer enn 6.500 norske gjester med selskapet, hvilket var rekord. Turoperatørens salgssjef Niclas Helgesson tror ikke at salget for kommende sesong vil bli spesielt berørt av finans- og økonomikrisen, og at det vil være mulig å opprettholde omtrent samme salgsvolum som forrige sesong.

 

– STS Alpereiser har et avslappet forhold til den frykt en som har regjert i store deler av skandinavisk reisebransje på grunn av den økonomiske og finansielle krisen. Vi tror ikke den vil ha vesentlig negativ effekt for oss, sier Helgesson i en pressemelding.

 

Blant nyhetene i vinter lanserer STS Alpereiser flere temautflukter, som Superski World Cup Weeks, Offpist-tur til Schareck-breen, Fotballutflukt til Torino og Milano og First Track på flere nye steder. Blant de øvrige temaukene som videreføres er Atomic Ski Week, Trening for Vasaloppet, Skisafari i Sportwelt amadé og den klassiske offpist-turen til Vallée Blanche i Chamonix.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *