Ny direktør til Radisson Blu Trysil

By on August 31, 2009 0 4 Views

Jesper Francl har vært tilknyttet Radisson Blu og The Rezidor Hotel Group siden 1997. Før det var han i fem år den danske dronningens personlige kokk.

Allerede før åpningen av Radisson Blu Resort Trysil 15. desember 2008 var Jesper Francl på plass i Trysil, da som assisterende direktør. Nå overtar han som leder for hotellet etter Henning Hanevold. Hanevold har vært en av drivkreftene bak etableringen av Radisson Blu Resort, Trysil og vil fortsette som arbeidende styreleder.

– Bredden og kvaliteten i tilbudet både inne og ute er i øverste klasse, vi kan hamle opp med Alpene. Alle på hotellet er stolte over det vi kan tilby gjestene, sier ny administrerende direktør Jesper Francl i Radisson Blu Resort, Trysil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *