Hafjell-salg stoppet opp

By on August 28, 2009 0 11 Views

I april var Petter Stordalen, Anders og Arthur Buchardts, gjennom hotellinvesteringsselskapets Pasab, enig med DnB Nor om å kjøpe 49 prosent av aksjene i Hafjell Alpinsenter til rundt 60 millioner kroner.

Men i en selskapsgjennomgang har det dukket opp flere forhold som har satt en effektiv stopper for transaksjonen. Blant annet disse er flere festekontrakter som DnB Nor ikke kjente til. Disse forholdene kan i verste fall føre til at salget stoppes.

– Vi jobber med å avklare flere ting som har dukket opp. Kjøperne påpekte flere forhold etter sin gjennomgang, og samtidig kom vi over forhold som vi tidligere ikke var kjent med. Det er snakk om festekontrakter som er inngått en god stund før vi tok over, forteller investeringsdirektør Bjørn Berg i DnB Nor til DN.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *