27. oktober bytter Continental Airlines allianse

By on August 18, 2009 0 5 Views

Den 24. oktober forlater flyselskapet Sky Team og tre dager senere endrer de Star Alliance.

Overgangen er et strategisk valg flyselskapet gjør for å forbedre mulighetene til sine reisende, i tillegg til å være av konkurransemessige hensyn.
Continentals rutenett passer særdeles godt inn i alliansen, spesielt med tanke på vår base ved Newark International Airport. Newark er et viktig knutepunkt for Star Alliance reisende, sier Tom Grundstad, Continental Airlines landssjef i Norge i en pressemelding.

Continental Airlines OnePass medlemmer vil kunne benytte seg av oppsparte bonuspoeng som normalt, og det er ikke nødvendig å gjøre endringer i forhold til det forestående alliansebyttet.

Følgende flyselskap er medlemmer i Star Alliance-nettverket Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, bmi, Egyptair, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shanghai Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, Spanair, Swiss, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI, United og US Airways. Regionale medlemmer er Adria Airways (Slovenien), Blue1 (Finland) og Kroatien Airlines. I tillegg til Continental Airlines er Aegean Airlines, Air India, Brussels Airlines og TAM på vei inn i alliansen. Nettverket tilbyr 17 000 daglige flyvninger til 916 destinasjoner i 160 land.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *