OSL og Flytoget er første nasjonale sponsor for Ski-VM 2011

By on August 17, 2009 0 3 Views

– Dette er et svært positiv samarbeid som tydeliggjør vår vertskapsrolle. Alle som ankommer Oslo Lufthavn og Flytoget blir møtt med informasjon om Ski-VM, sier Åsne Havnelid, adm. direktør i Ski-VM 2011 i en pressemelding.


Verdien på avtalen mellom Oslo Lufthavn, Flytoget og Ski-VM 2011 er på over 250 000 EURO, og inkluderer dekorering og eksponering av verdensmesterskapet på Norges hovedflyplass og i flytogene. I tillegg går Oslo Lufthavn og Flytoget inn som samarbeidspartnere for Prøve-VM i 2010.
 

– Ski-VM i 2011 er en stor, nasjonal og positiv begivenhet. Her ønsker vi å bidra i form av å ha en vertskapsrolle, samtidig som vi får vist frem våre bedrifter. Oslo Lufthavn og Flytoget vil være inngangsporten for mange av VMs gjester. Vi ønsker samtidig å begeistre våre medarbeidere og kunder gjennom deltakelse på skifesten i Holmenkollen og Midtstuen sier adm. direktør i Oslo Lufthavn Nic Nilsen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *