Fant Finn

By on July 8, 2009 0 4 Views

Nå kan norske flypassasjerer også finne Norges største flyselskap på FINN.no. SAS inngår samarbeid med en av de største reiseportalene på nettet, og gir norske passasjerer tilgang til enda flere billige flybilletter.

          FINN.no har blitt en av de viktigste reiseportalene for norske forbrukere, og da er det klart at det er viktig for oss å tilby våre billetter til hele verden også gjennom denne kanalen, sier kommunikasjonsdirektør for SAS i Norge Thomas Midteide, i følge en pressemelding.

SAS er det største flyselskapet i Nord-Europa, og hadde nær 30 millioner passasjerer i fjor. Selskapet flyr til rundt 150 destinasjoner, som norske forbrukere nå også kan nå gjennom reiseportalen til FINN.
Forretningsreisende bruker ofte reisebyråer for å bestille mer kompliserte utenlandsreiser, mens fritidstrafikk først og fremst bestilles over internett. Samarbeidet med FINN.no vil gi SAS en enda bredere distribusjon over nettet enn tidligere, håper flyselskapet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *