Sverige – populært ferienaboland

By on June 29, 2009 0 4 Views

De sydlige og vestlige delen av landet er mest populære, og både hotell, vandrerhjem og hytteutleiere opplever rekordmange bestillinger. Bare i Skåne opplevde næringen en økning på 30 prosent flere nordmenn for årets første fire måneder, sammenliknet med samme periode i fjor.

Visitsweden har også merket seg den økende interessen fra nabolandene.
– Enkelte markeder, som Danmark og Norge, går veldig bra, mens andre, som Spania, går dårligere. Historisk vet vi at folk reiser kortere når det er lavkonjunktur, både målt i tid og strekning. Da vi gikk inn i finanskrisen vendte vi derfor straks blikket mot våre naboland, og vi har startet flere kampanjer som skal lokke folk, sier Thomas Brühl i Visitsweden til Dagens Nyheter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *