Ferie redder forholdet

By on June 26, 2009 0 6 Views

Mange kjærestepar får bonus når de drar på ferie. Ikke bare får de en fin tur, flere opplever også å bli nyforelsket. Til tross for at mange aldri drar på ferie uten barna på slep, kan en pause i hverdagen gjøre underverker for samlivet, viser en undersøkelse utført for hotell.com, hvor 1667 dansker har svart.
Hele femti prosent av danskene svarer at de får et tettere bånd til partneren sin når de er på ferie. Spesielt par i 30- og 40- årene, det vil si generasjonen med hjemmeboende barn, mener dette.
Når parene drar på ferie er det dessuten langt mer romantikk i luften enn til hverdags. 4 av 10 sier at de er mer intime med sin partner på et hotell enn i eget hjem. Og hver fjerde blir nyforelsket igjen når de er på ferie med kjæresten. Når hverdagens gjøremål er på avstand blomster romantikken igjen og hver femte sier at de irriterer seg mindre over partneren på ferie. Så om forholdet hangler kan en ferie være et godt alternativ til en samlivsekspert, viser undersøkelsen til hotell.com.

Her er svarene:
1. Man kommer nærmere hverandre 50 %
2. Er mer intime på et hotell enn hjemme 39 %
3. Blir forelsket igjen 25 %
4. Irriterer seg mindre 20 %
Over 1600 dansker deltok i den nettbaserte undersøkelsen som ble utført for Hotell.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *