Størst i Stockholm

By on June 25, 2009 0 3 Views

Med til sammen 542 nye rom på hotellene Nordic Light Hotel og Nordic Sea Hotel, blir Choice Hotels Scandinavia den største hotellkjeden i Stockholm, med den beste dekningen av byen. Kjeden har allerede Stockholms to største hoteller, Clarion Hotel og Clarion Hotel Sign med henholdsvis 532 og 558 rom. I løpet av de neste årene planlegger Choice å åpne Quality Solna Nationalarena og Clarion Airport Hotel Arlanda. Nordic hotellene vil beholde brandet Nordic og drives videre av Choice Hotels. Selve overtakelsen vil skje snarlig, sammen med utvikling av detaljer for videre drift og satsning. 

         Stockholm er ett av våre aller viktigste markeder, og Nordic-hotellene har en unik posisjon som også strekker seg utenfor byen. Det gir oss fleksibilitet i videre Skandinavisk satsning, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *