Rezidor satser i Mosambik

By on June 25, 2009 0 6 Views

Dette er et ledd i en langvarig satsning i landet, og hotellkjeden har nå nesten 30 hoteller og 6 855 hotellrom i virksomhet eller under utvikling.

         Dette hotellet er det andre vi bygger i Mosambik. Tidligere i 2010 vil vi åpne Radisson Blu Hotel, Maputo. Satsningen kommer etter at vi har sett betydelige fremskritt i Mosambik de siste årene, og vi ser stort potensial i landet, sier Kurt Ritter, President & CEO of Rezidor.

Tete er et av Afrikas viktigste gruveområdet og ligger nordvest i Mosambik, ved elven Zambezi. Park Inn Tete blir et av de første internasjonale hotellene i byen, og flere amerikanske og europeiske selskap holder til her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *