EAN fornyer TravelPartner-avtale

By on June 25, 2009 0 3 Views

I følge en pressemelding vil den fornyede avtalen bety at Travelpartner fortsetter å tilby sine kunder tilgang til EAN sine hoteller, bilutleie samt å bestille tjenester på de forskjelligne destinasjonene.

I tillegg til dette, vil den fornyede avtalen bygge en løsning som gjør det mulig for brukerne å kombinere EANs hotell, leiebiler og destinasjonstjenester med TravelPartner sine flytilbud, slik at kundene selv kan sette sammen en reisepakke etter eget ønske.

         Vi har samarbeidet med Expedia i nesten ti år og er glade for at samarbeidet fortsatt vokser og blomstrer. Den videre utviklingen med å tilby våre kunder verktøy slik at de selv kan sette sammen sine egne reisepakker, er et resultat av kundenes endring i reisemønster og etterspørsel, utalte Mattias Sesemann, administrerende direktør i TravelParter, etter at avtalen ble kjent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *