Temaparkeier har søkt konkursbeskyttelse

By on June 15, 2009 0 21 Views

I følge i e24.no kommer søknaden om konkursbeskyttelsen tre og et halvt år etter eieren av Washington Redskins Daniel Snyder ble styreformann, og ansatte nye managere i håp om å gjøre selskapet lønnsomt igjen. Snyder begynte opprustningen av Six Flags i slutten av 2005 etter å ha blitt tildelt tre stillinger i selskapets styre. Det 48-år gamle selskapet har ikke høstet årsoverskudd siden 1998 og hadde tap på 558 millioner dollar de to første årene etter at Snyder ble styreformann. Selskapets aksjer har falt 86 prosent de siste tolv månedene samtidig som investorer har blitt skeptiske til selskapets evne til å refinansiere sine aksjeobligasjoner før deadlinen i august.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *