Dårlig vær gir økt booking

By on June 15, 2009 0 5 Views

– Vi merker stor forskjell på aktiviteten på nå i forhold til soldager, sier Aleksander Rosinski, direktør i FINN reise.  

Noen uker har FINN registrert nærmere 50.000 unike brukere på restplass-sidene, som er populære nå om dagen.

 

– Det er flere ting som bidrar til dette, blant annet at sommerferien nærmer seg med stormskritt, men været bidrar også i stor grad. Vi har nesten bare hatt gråvær den siste tiden, og da blir det fart på nordmenns reisebestillinger. Vi kommer i feriemodus når det blir dårlig vær, sier Rosinski, som forteller at restplass-søkene har økt med rundt 100 prosent den siste tiden, sammenlignet med i fjor. Mang er prisbevisste, og lar seg lokke av de rimeligste tilbudene.

 

Syden-reisemålene med flest søk på FINN har i det siste vært Hellas, Spania, Tyrkia, Bulgaria, Kroatia og – til tross for at det er sommer – Thailand. Kreta og Kypros er aller mest populært, etterfulgt av Mallorca, Rhodos, Gran Canaria og Antalya i Tyrkia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *