Scandics barnemenyer komponert av Jamie Oliver

By on June 12, 2009 0 4 Views

Samarbeidsavtalen mellom Oliver og Scandic går over tre år, med søkelys på nye målgrupper hvert år. I år tar han altså for seg barna, som fra sommeren av vil kunne kose seg med helt nye og sunne barnemenyer på alle Scandics 150 hoteller. Mange tradisjonelle måltider vil bli modernisert og få selskap av nye, flotte retter, selvsagt tilberedt med økologiske råvarer, skriver Horecanytt.no

– Jeg ser frem til å jobbe med Scandic. Jeg har sett nærmere på Scandics hoteller, og er imponert over det jeg har sett og måten kjeden tar seg av folk på. Jeg er varsom med hvilke selskaper jeg velger å samarbeide med, og lar meg egentlig bare rive med av samarbeidsprosjekter når jeg føler at vi deler de samme verdiene. Det å jobbe med en hotellkjede er noe helt nytt for meg, og det blir gøy å jobbe med mat på en helt ny arena, uttalte Jamie Oliver i følge nettstedet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *