Norwegian med ny norsk rute

By on June 12, 2009 0 12 Views

– Norge er Norwegian’s aller viktigste marked. Derfor er vi nå også glade for å kunne lansere Haugesund som det har vært så stor interesse for både fra næringsliv og privatkunder i regionen, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

 

– Haugesund har ifølge Avinor’s reisevaneundersøkelse vært en av de dyreste destinasjonene i Sør-Norge. Vi skal gjøre vårt for å gi en reduksjon i reisekostnadene for folk i regionen og ikke minst bidra til stimulere turismen til Haugalandet. Rutetilbudet er med tre daglige avganger tilpasset både forretnings- og fritidsmarkedet, og alle våre reisende vil ha glede av våre gode bestillingsløsninger og ikke minst at man kan endre alle typer billetter. Det vil også åpne seg utallige muligheter for videre forbindelse via Oslo til våre mange reisemål, både i Norge og i utlandet, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *