Mange restplasser i juni

By on June 12, 2009 0 11 Views

En rask titt på FINN reise viser at det før øyeblikket er hundrevis av restplasser til Syden disse ukene.
– Her skjer det endringer raskt, restplassene på FINN reise oppdateres hver time, så det gjelder å smi mens jernet er varmt, sier Terje Berge, salgsdirektør i FINN reise i en pressemelding. Han fortsetter: – Det er ingen grunn til å satse på at prisene kommer til å dumpes fremover. Jo nærmere fellesferien man kommer, jo dyrere blir det. Det er for eksempel forskjell på uke 25 og 26 i juni. I sistnevnte uke er prisene høyere. I juli er det desidert dyrest, på grunn av fellesferien. Mange av prisene på restplasser er dobbelt så dyre i juli enn før skoleferien. Det blir også mindre å velge mellom jo lenger man venter.

 

Syden-reisemålene med flest søk på FINN har i det siste vært Hellas, Spania, Tyrkia, Bulgaria, Kroatia og – til tross for at det er sommer – Thailand. Kreta og Kypros er aller mest populært, etterfulgt av Mallorca, Rhodos, Gran Canaria og Antalya i Tyrkia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *