Norgeskampanje på MSN

By on June 11, 2009 0 8 Views

– Vi ønsker at flere skal legge ferien til Norge i år, og denne kampanjen tar nye og spennende metoder i bruk for å vekke nysgjerrighet og inspirasjon for reiser i eget land, sier Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge i en pressemelding.

Kampanjen har fått navnet buddyjakten i lys av MSN-buddyens tiårsjubileum. Det blir mange konkurranser og valg av MSN som annonsekanal skyldes i følge Ingrid Nærnes, markedssjef for reiseliv i Innovasjon Norge de teknologiske mulighetene.

Konkurransen vil drive betydelig oppmerksomhet mot en rekke destinasjoner som et resultat av at deltakerne må zoome inn på nettkart for å finne små buddy-ikoner og nye ledetråder. Reiselyst blir til ved å kombinere spennende teknologi med nyttige og engasjerende aktiviteter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *