MSC Cruises nye skip døpes i juli

By on June 11, 2009 0 7 Views

I følge en pressemelding tilbyr skipet en unik kombinasjon av design, komfort og spennende aktiviteter, samtidig som det er utstyrt med banebrytende teknologi for å minimere miljøpåvirkningene.

 

MSC Splendida tilbyr en eksklusive VIP-avdelingen MSC Yacht Club med 99 suiter, et 1 500 kvadratmeter stort Spa Wellness Center, samt svømmebasseng med avtagbart glasstak for cruise i Middelhavet hele året. Skipenes innredning skiller seg ut, og unikt for MSC Splendida er blant annet bowlingbanen i sportsbaren.

 

– MSC Splendida er et så vakkert, bekvemt og opplevelsesrikt skip at det er en komplett feriedestinasjon i seg selv, selv om hun i tillegg legger til havn på vakre steder for spennende utflukter og opplevelser langs eksotiske ruter, sier Claes Tamm, Nordensjef for MSC Cruises i en pressemelding.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *