25 prosent fall for Dubais hotellpriser

By on June 11, 2009 0 6 Views

Finanskrisen har vært et mareritt for reiselivsbransjen, og i Dubai genereres 19 prosent av økonomien fra turisme. Men i følge Lawless er imidlertid belegget fortsatt over 90 prosent på mange av hotellene, bl.a. fordi romprisene er kraftig redusert. skriver E24.no
– Vi har vært gjennom en kjempeperiode de siste årene, og tåler en nedgangsperiode uten å måtte redusere på kvaliteten, som ligger i det ypperste luksussegmentet, sa Lawless ifølge Reuters.

I følge E24 støttes tallene fra Lawless av en rapport fra konsulentselskapet STR Global, som konkluderer med en nedgang i antall turister på 15 prosent i mars. Samtidig falt inntektene per rom med 41 prosent, noe som indikerer at hotellene i emiratet har kuttet prisene kraftig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *