Nordic Walking – pilotprosjekt i Geiranger

By on June 8, 2009 0 69 Views

Prosjektet, som er toårig, er valgt ut som en av tre reiselivspiloter i Møre og Romsdal, og får inntil 500.000,- i støtte per år. Tanken er å tilby en produktpakke der fysisk aktivitet skal kombineres med fjordsightseeing, tradisjonsmat, lokal historie, mental trening, spa og velvære. I tillegg til den økonomiske støtten, vil pilotene få faglig oppfølging, rettledning og være med i et nettverk for læringsoverføring. Reiselivsprogrammet i Møre og Romsdal har satt seg som mål å ta en ta posisjon som aktivitets- og opplevelsesfylke nr. 1 i Norge, og det er i forbindelse med denne målsettningen det ble søkt etter tre piloter innen produktpakking/produktutvikling., skriver sunnmøringen.no.

 

De to andre valgte pilotprosjektene ble Romsdalseggen og Aktiviteter i Hjørundfjord.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *