Sjarmoffensiv fra Continental

By on June 5, 2009 0 17 Views

I går var gjestet kjendiskokk og medlem av Continental Airlines «Congress of Chefs» James Canora Oslo og Grand Hotel. Der presenterte han, sammen med kjøkkensjef Patrick O’Toole fra Restaurant Julius Fritzner på Grand Hotel, en eksklusiv meny komponert for Continental Airlines BusinessFirst passasjerer.

 

Canora er en av fire stjernekokker som til sammen utgjør Continental Airlines «Congress of Chefs». Stjernekokkene komponerer eksklusive menyer for flyselskapets BusinessFirst passasjerer, inspirert av rådende mattrender fra de ulike regionene flyselskapet opererer i.

– Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å feire våre fem år i Norge, enn å bli servert et måltid komponert av en av verdens beste kokker. Jeg er stolt av å ha James Canora personlig involvert i å komponere maten vi serverer om bord på våre fly. Hans ekspertise og engasjement er uvurderlig i arbeidet med å kunne tilby våre BusinessFirst kunder den aller beste maten, sier Dave Hilfman, som er Continentals Senior Vice President – Worldwide Sales.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *