Hotelldirektøren på Farris Bad slutter

By on June 5, 2009 0 7 Views

– Dette er jo litt før både vi, og han, nok tenkte seg. Vanligvis varer jo disse ”ekteskapene” i to til tre år, og det er synd det ble som det ble, men sånn er det innimellom med lederstillinger, sier adm. direktør i Choice Hotels Torgeir Silseth til D2.no. Silseth understreker imidlertid at de er meget godt fornøyde med hotellets resultater så langt.

Avisen skriver videre at i følge hotelldirektør Per Christian Andersen har det vært uenigheter om driften som har ført til at han valgte og si opp sin stilling.

– Det har vært en spennende oppstartsfase, men nå er vi over i en driftsfase med mange nye praktiske og strategiske forventninger som vi ikke er 100 prosent enige om. Derfor har jeg nå valgt å slutte i stillingen som hotelldirektør, sier Per Christian Andersen, til D2.no. Han ønsker imidlertid ikke å utdype hva uenighetene dreide seg om.

Inntil en ny direktør er på plass vil Daniel Stenbäck, direktør for Choice spa- og resorthotell i Norden, gå inn midlertidig som leder ved Farris Bad, skriver D2.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *