Espen Karlsen blir ny hotelldirektør på Farris Bad

By on June 5, 2009 0 7 Views

– Vi er stolte og glade for at Espen ville komme tilbake til Choice-familien og nye utfordringer ved Farris Bad. Vi kjenner Espen som en karismatisk leder. Han er en dyktig på salg og hotelldrift, og har lang erfaring med spa- og velværekonsepter. Espen har evnen til å satse strategisk, uten å gi slipp på de små detaljene. Det er viktige egenskaper når vi nå skal arbeide videre ut fra den gode oppstarten vi har fått her på Farris Bad, sier Daniel Stenbäck, ansvarlig for Choice sine spa- og resortanlegg i Norden i en pressemelding.

 

Espen Karlsen har bred erfaring som leder i hotellbransjen, og kommer tilbake til Choice etter 2 år i stillingen som driftsdirektør ved Estatia Resort. Der jobbet han blant annet med Quality Spa & Resort Kragerø og Quality Spa & Resort Holmsbu. Tidligere har Karlsen også jobbet som kommersiell direktør ved Den Norske Opera i Oslo. Karlsen startet hotellkarrieren som direktør ved Quality Hotel & Resort i Kristiansand og fortsatte som konferanseansvarlig for hele Choice Hotels Scandinavia.

 

– Det er spennende og veldig hyggelig å komme hjem igjen til Choice. Denne våren har jeg fulgt Farris Bad fra utsiden. Nå gleder jeg meg til å komme innenfor dørene for å videreføre den gode starten, og videreutvikle konseptet for å sikre også en langsiktig suksess, sier Espen Karlsen, ny direktør på Farris Bad.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *