Mange bruker infokioskene

By on June 4, 2009 0 10 Views

I april var det nærmere én million sideoppslag på infokioskene.

– I forbindelse med utviklingen av innholdsløsningen har det vært viktig å ønske spesielt utenlandske besøkende velkommen til Norge da OSL for mange er det første møtepunktet med landet vårt, uttaler adm. dir. Tor-Arne L. Jensen i TS Procon AS til nyteknikk.no.

I følge nettstedet har selskapet i sin innholdsløsning fokusert på at de reisende via selskapets infokiosker bl.a. enkelt kan finne løpende oppdatert informasjon om Norge og om ulike kulturaktiviteter, turistdestinasjoner og reisemål.
Innenlandske reisende kan også enkelt kan finne frem til sitt reisemål og få opplysninger om hva som skjer av kulturelle aktiviteter på en rekke steder. I tillegg kan de reisende surfe på internett, lese/sende mailer, lese sine nettaviser fra hele verden, chatte, m.m.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *