Flere Thon Hotels i Finnmark

By on June 3, 2009 0 6 Views

Med disse to nye hotellene får Thon Hotels fem hoteller i fylket og blir dermed en viktig hotellaktør også her.

 

– Jeg gleder meg til å åpne disse to flotte nye hotellene i Finnmark, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding. – Vi vokser ekspansivt i hele Norge, men særlig i Finnmark har vi hatt en rask utvikling de siste årene. Finnmark har vært et hull på hotellkartet vårt, men når disse to hotellene åpner så er vi en aktør å regne med i nord, sier han.

Thon Hotel Kirkenes blir et Conference-hotell og får 144 dobbeltrom. Hotellet kommer til å ha restaurant, bar og uteservering ved brygga. Den største salen få ca 300 plasser. Hoteller får også mindre flere mindre møterom. Thon Hotel Kirkenes ligger ved kaia i sentrum av byen.

Thon Hotel Alta blir et City-hotell med 150 dobbeltrom.  Hotellet vil ha møteromskapasitet til 60-70 personer fordelt på flere møterom. Thon Hotel Alta ligger i sentrum av byen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *