SAS med ny markedskampanjeidé

By on May 29, 2009 0 4 Views

Byrået Daddy, som har hånd om SAS digitala kommunikation, ville gjøre noe nytt på SAS-konseptet: Ta hånd om din tid, og resultatet ble oppkjøp av reklametid på Spotify.

SAS sitt konsept handler bland annet om deres punktlighet och at de har flest avgånger, saker som gjør at mennesker får mer tid til annet. Det er et konsept som gjør i alle medier. Vi vil teste å ha hånd om folks tid når de er på Spotify. Det er en kanal som utvikles hele tiden, men som hittil mest har bestått av traditionell avbruddsreklame. Vi har kjøpt 30-sekunders spotter og så kortet de ned til ti sekunder, alt for å spare folks tid, sier Anders Gustafsson, creative director på Daddy, til resume.se

I spottene forteller en flyvertinne kort at SAS har kjøpt spotten og kortet den ned. Setningen avsluttes med ”ta hånd om din tid”. Kampanjen kommer til å pågå i noen uker.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *