Finnair med nye kostnadskutt

By on May 28, 2009 0 5 Views

I følge E24.no kan vil kuttene gå ut over antallet stilleringer og opptil 1200 kan forsvinne. Investor-kontakt i Finnair, Taneli Hassinen, bekrefter at det å kutte 1200 stillinger er i tråd med selskapets kostnadsbesparelser, men at ingen avgjørelser er tatt. – Vi sier på ingen måte at vi permanent vil kutte 1200 stillinger, men det er en korrekt kvantifisering av hvor mye vi trenger å spare, sier Hassinen til E24.no Han fortsetter med å fortelle at innsparingene må bli gjennomført så raskt som mulig. – Vi gikk med tap i første kvartal og vi vet at vi i andre kvartal også vil gå med et klart tap, sier Hassinen til nettstedet.

Finnair har allerede kuttet ned på kapasiteten og antallet arbeidsplasser. I april hadde selskapet et drastisk fall i antallet business-reisende og det har ført til et fall i billettprisene i følge E24.no.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *