Matopplevelsesfokus på reiselivskonferansen

By on May 15, 2009 0 7 Views

Norsk landbruk og norske bønder er sentrale aktører i utviklingen av norsk reiselivsnæring – derfor er vi glade for ha blitt medarrangør av denne konferansen. Vi kan ikke lenger lene oss kun på vakker natur og velpleid kulturlandskap. Nå må vi sørge for at det du får servert på tallerkenen som reisende i Norge er den gode norske maten – dette er en klar oppfordring til alle innen norsk reiseliv, inkludert oss selv i landbruket, sa Marit Strand fra Norges Bondelag i følge bondelaget.no.

Martina Rabsch fra Rica Hotels presenterte “Lokalmat på menyen”. Dette er en satsing som Rica i samarbeid med KSL Matmerk, Landbruks- og Matdepartementet og Innovasjon Norge står bak. Hun kunne fortelle at Rica nå ønsker å utvide prosjektet betraktelig. – Vi trenger flere med på laget for å lykkes med dette og Norges Bondelag med sin kompetanse og sitt nettverk er en fremtidig samarbeidspartner. Lokalmat på menyen har vært en suksess for oss – skal vi vinne konkurransen om gjesten, må vi ha noe ekte å by på, også når det gjelder aktivitet og opplevelse, sa Martina Rabsch i bondelaget.no. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *