SAS taper til Norwegian

By on May 11, 2009 0 15 Views

I april opplevde SAS en nedgang i antallet passasjerer på 21 prosent til 2,2 millioner, vel og merke påvirket Aprilpåsken passasjererutviklingen negativt.

Norwegian på sin side økte både derimot både passasjerantallet og kapasiteten, og er nå Nordens nest største flyselskap regnet i antallet passasjerer. Spesielt i Norge fortsetter Norwegian å erobre kunder fra SAS. I Norge tapte SAS 25 prosent eller 214.000 passasjerer i april i år, sammenliknet med samme periode i fjor. Samtidig økte Norwegian passasjerantallet i Norge med 35 prosent.

 

Totalt hadde Norwegian 862.000 passasjerer i april, mens Finnair i sin linjetrafikk minsket med 11 prosent til 530.000 passasjerer. Norwegian er da også, med tanke på antall bestilte nye fly, nødt til å vokse raskt de kommende årene, skriver E24.se

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *