Verdens beste jobb til britisk veldedighetsarbeider

By on May 6, 2009 0 8 Views

Jobben gikk til britiske Ben Southall har tittel øyvokter, men er i første rekke en pr-jobb, og selve kampanjen til Tourism Queensland har gått bedre enn hva de noensinne kunne tenke seg. Med hjelp av nettsamfunn som Facebook og Youtube spredte ryktene om jobben seg rundt hele verden, og nesten 35000 fra 200 land søkte. Det har resultert i utallige avisartikler og TV-reportasjer.

– Det her er troligvis første gang en kampansje har fått en slik spredning uten annen annonsering enn via et fåtall strategiske jobbannonser. Det her har helt handlet om kraften i at folk videresender fremforalt Youtube-linken. Det viktigste man kan lære seg er at hvis man har en skikkelig orginell og spennende idé som folk kan tenkes å snakke om, så behøver man ikke legge så mye penger på annonsering, sier reklamanalytikeren Tim Burrowes i følge E24.se.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *