Apollo i samarbeid med Travelife

By on April 23, 2009 0 5 Views

Som følge av avtalen vil Apollo kunne overvåke de etiske retningslinjene som er en forutsetning for at selskapet skal kunne initiere samarbeid med et hotell eller en annen samarbeidspartner.

Travelife er et felles initiativ mellom flere organisasjoner med det formål å opprettholde en bærekraftig turisme. Prosessen er delt inn i tre faser. Første fase går ut på at hotellet gjennomfører en webbasert egenvurdering som avdekker hvordan de etiske og miljømessige kravene etterleves. I andre fase granskes hotellet av spesielt kvalifiserte revisorer, mens i tredje fase tildeles hotellet gull-, sølv-, eller bronsemarkering avhengig av resultat.

Så langt har 3800 hoteller i verden gjennomgått Travelifes egenvurdering, og drøyt 700 av disse har blitt gransket av kvalifiserte revisorer. Apollo og morselskapet Kuoni starter de første hotellevalueringene i løpet av de neste ukene. Det er hoteller i Thailand og Egypt som vil bli gransket.

– Vi er svært glade for å kunne presentere samarbeidet med Travelife som første charteroperatør i Norden. Vi vil nå systematisk følge opp de etiske retningslinjene i kontraktene til våre samarbeidspartnere. Bærekraftig utvikling er en stadig viktigere del av ferievalgene vi foretar oss, avslutter Helen Begby.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *