Omfattende global avtale mellom Air France KLM og Travelport GDS

By on April 22, 2009 0 5 Views

Avtalen gjelder frem til mars 2013.

– Vi er glade for å ha nådd denne avtalen med Air France KLM og kan garantere et komplett tilbud til alle våre reisebyråkunder for de neste fire årene. Dette vil gi dem en klar konkurransefordel, sier Matthew Hall, Travelport GDS’ Vice President of Airline Development, Europe, Middle East and Africa.

 

Henri Hourcade, VP Corporate & Distribution Air France KLM hadde følgende kommentar til avtalen: – Travelport GDS med deres Galileo og Worldspansystemer er en viktig distribusjonspartner for salg av Air France og KLM-flyvninger og vi ser frem til å arbeide tettere i de kommende årene.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *