Sommerstengt hos GudbrandsGard Hotell

By on April 15, 2009 0 4 Views

Det er styret i Kvitfjell Holding, som eier hotellet, som har besluttet å holde stengt i sommersesongen.

– Dette er på bakgrunn av hotellets sommerhistorikk de siste ti årene. Det er per i dag ikke økonomisk grunnlag for en fornuftig hotelldrift om sommeren. Vi må innse at vi når ikke opp i konkurranse med destinasjoner som Fjord-Norge, storbyer og hoteller langs E6, sier Ane Johnsen, hotelldirektør ved GudbrandsGard Hotell på Kvitfjell i følge Horecanytt.

– Dette er tragisk og bidrar til å bygge ned destinasjonen, mener tidligere eier av GudbrandsGard Hotell på Kvitfjell, Einar C. Nagell-Erichsen i følge Horecanytt. Han fortsetter: – Det gjør situasjonen for alle andre aktører i området mer komplisert. Trafikken blir en helt annen. Alt fra golfbanen til ridesenteret vil merke dette når hovedtyngden av turistene ikke kommer. Jeg tror dette får konsekvenser for hele området. Han driver i dag selskapet Opplev Kvitfjell.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *