Geilo vil endre image

By on April 1, 2009 0 7 Views

I følge avisen mener investor Arne Pålgardhaugen i utbyggingsselskapet Geilo Holding at vintersportsstedet i tillegg taper flere titall millioner kroner som følge av at de fire heisselskapene ikke klarer å samordne seg. Dessuten mener han Geilo må snobbe ned.
– Det er på tide at Geilo snobber ned. Det har dessverre blitt for mye snakk om de dyreste hyttene, tomtene og hotellene samt den dyreste bilparken i landet. Prisene på fast eiendom vil fortsatt være høye her, men vi må utvikle turistindustrien med priser for vanlige folk, sier han til DN.

Pålgardhaugen får støtte i sitt syn både fra turistsjef Tom Roll og Ap-ordfører Erik Kaupang i Hol kommune, skriver DN.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *