Sp ønsker reiselivssatsning i nord

By on March 30, 2009 0 7 Views

De neste ti årene vil partiet bruke én milliard kroner per år på reiseliv i Nord-Norge, som et investeringsløft for å bidra til destinasjonsutvikling og utvikling av reiselivsfyrtårn i landsdelen. Disse midlene inngår som en del av Senterpartiets nordområdesatsing, skriver Avisenes Nyhetsbyrå.

 

– Denne utviklingen av reiselivsfyrtårn skal bidra til volum og innhold i næringen, sier Irene Lange Nordahl (Senterpartiets stortingskandidat i Troms) til ANB. Hun ønsker flere direkte flyruter fra utlandet til Nord-Norge. I følge Janne Sjelmo Nordås (listetopp for Senterpartiet i Nordland) må reiselivssatsingen legge vekt på kompetansebygging og kvalitetssikring i alle ledd, samt matopplevelser og kvalitet i satsingen på reiselivet i den nordlige landsdelen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *