Ving legger ned Gambiasatsning

By on March 26, 2009 0 15 Views

– I mange perioder på vinteren er det for liten interesse til å fylle et helt fly. Folketallet i Norge blir for spinkelt, sier administrerende direktør Gunnar Grosvold i Ving Norge til Aftenposten.no.

På grunn av den lange reisen til Gambia, har Ving måttet bruke en stor flymaskin med omkring 200 seter på sine ukentlige avganger. Trafikkgrunnlaget fra Norge er imidlertid ikke mer enn rundt 100 passasjerer i uken, ifølge Grosvold. I vinter har 3700 nordmenn reist på charterferie til Gambia. Det blir fortsatt mulig å reise til Gambia neste vinter, understreker Ving. Turoperatøren satser på rutefly i samarbeid med Brussels Airlines. Dermed blir det mellomlanding i Brussel begge veier, skriver Aftenposten.

– Målet er å kunne opprettholde det samme prisnivået. Det er kjøpers marked for tiden, sier Grosvold til avisen, og opplyser at selskapet også jobber med å kunne tilby rutefly til Natal i Brasil neste vinter som erstatning for det nedlagte chartertilbudet dit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *