Togferiefordobling i år

By on March 24, 2009 0 13 Views

Resultatene kommer fra en undersøkelse gjennomført av analyseselskapet YouGov for Star Tour, og overrasker ikke kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour.

 

– Tallene viser at den positive trenden fortsetter. Flere nordmenn vil bruke toget i fremtiden. Ser vi på hva som skjer i Europa innen hurtigtog, så skal vi ikke se bort fra at vi som reisearrangør i fremtiden bokstavelig talt kan flytte store delere av vår trafikk ned på bakken, mener hun.

 

Hun får medhold av Wenche Berger, som er InterRail-ansvarlig i NSB.

– De siste par årene har vi hatt en svært positiv utvikling på salget av Inter-Rail billetter. Antall norske Interrailere har økt med 125 prosent på to år. Miljøhensyn blir en stadig viktigere for oss mennesker, derfor ser toget ut til å få en ny renessanse, sier Berger. Hun er svært godt fornøyd med at Star Tour og NSB samarbeider om å sende nordmenn på tur sørover i Europa med tog.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *